zondag 6 april 2014

Tapestry haken

Ik hou ervan om gewoon langs willekeurige blogs te surfen om te kijken wat ik allemaal tegenkom. Vaak vergeet ik dan waar ik iets gezien heb. Is vast wel herkenbaar toch?

Maar zo kwam ik al surfend langs een site waar werk gesproken over tapestry haken. Ik had er nog nooit van gehoord en de plaatjes die ik zag leken me behoorlijk ingewikkeld...

Dus dan maar eens youtube raadplegen om te kijken of ik daar wat verder zou komen. En dat kwam ik! :D
Verrassend genoeg was het eigenlijk helemaal niet zo ingewikkeld. (op het goed tellen van de steken na dan ) En dan wil ik het ook meteen gaan uitproberen. Gelukkig had ik nog een klein werkje voor handen wat zich er uitstekend voor leende.

Ik was bezig met het haken van een babymutjes voor een nog niet geboren jongetje.  Ik zocht nog een orginele en speelse manier om van kleur te wisselen. Dus na het zien van het filmpje was ik het in mijn hoofd al aan het uitbroeden. Geen steken tellen, geen patroon volgen, gewoon een op een speelse en leuke manier van kleur wisselen.

Ik ben in elk geval erg blij met het resultaat, en blijf deze manier van haken ook zeker nog vaker toepassen :DGeen opmerkingen:

Een reactie posten