dinsdag 3 september 2013

Kaartje met de swallowtail stempel van SU!

ooohhhhh wat heb ik al schandalig lang niks meer gepost.. schaam schaam schaam

Eigenlijk viel er ook niet super veel te posten eigenlijk. Drukke tijd op het werk gehad, waarna ik savonds heerlijk relax een filpmje ging kijken. En dan hebben we natuurlijk de zomer weer. Die heeft ons ook flink verwent.

Een tijdje geleden heb ik die oooh zo mooie swallowtail stempel van Stampin-up! besteld. En eerlijk waar, in het echt is die nog veel mooier...

Gestempeld met versafine en holograpic embospoeder . Gaande weg kwam ik erachter dat hoe langer je de heattool op 1 plek hoe donkerder de kleur word.Zien jullie het probleempje? Ik ben te enthousiast geweest met de inkt. Hij geeft een randje aan de onderkant. Leerpuntje voor de volgende keer. Ik kreeg van iemand de tip om de randje voor het stempel even af te nemen met een babydoekje, en om met de inktpad over de stempel te wrijven en niet de stempel in het inktpad te drukken..
Bij het volgende kaartje die tips maar even in het achterhoofd houden en proberen.

3 opmerkingen:

 1. Nou ondanks dat piepkleine randje vind ik hem wel erg leuk geworden!!
  En ja dat lang niets geplaatst hebben is wel herkenbaar hahaha
  Komende week wordt het weer mooie weer; gewoon lekker van gaan genieten want voor we het weten komt de herfst en de winter en hebben we weer tijd zat om blogland te veroveren!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. de stempel is inderdaad prachtig en met dat holografische embossingpoeder komt hij er helemaal mooi uit. Het probleem van de randjes ken ik maar al te goed, daarom stempel ik dus ook bijna nooit. Die tip van het babydoekje ga ik onthouden, mogelijk wordt mijn stempelwerk dan ooit nog wel eens wat!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een schitterende vlinderkaart!

  Lieve groetjes, De hobby droom

  BeantwoordenVerwijderen