dinsdag 4 september 2012

Gekleurd

Ik zag dat ik alweer een tijdje terug voor het laatste geblogt hebt. Dat betekend natuurlijk niet dat ik niks gedaan heb.

Ik ben druk bezig met het inkleuren van stempelafdrukjes met derwent potloden. Alleen het inkleuren? Ja eigenlijk wel...

Met het oog op het vroeger donker worden, en het irritante gegeven dat kleuren met kunstlicht een vertekend beeld geeft, heb ik bedacht om eerst alle benodigde afdrukjes in te kleuren.

Zodat ik goed kan kijken of de kleuren bij het papier passen. Dan hoef ik als het straks echt weer vroeg donker is. Genoeg voorraad hebt om de kerstkaartjes te gaan maken.

Hiernaast 1 van de afdrukjes die ik gekleurd heb. (helaas is de batterij van mijn camera leeg, dus de kwaliteit van de foto valt wat tegen)

Bij kerst horen glitters (vind ik dan :D) dus elk afdrukje krijgt wat glitter accenten. Bij dit afdrukje is het het lintje om het pakketje en het witte bolletje op de muts. (valt op de foto helaas weg)

Voor de glitters gebruik ik niet de dure stickels, maar goedkope glitterlijm (12 kleuren voor 1 euro) van de action. I love the action.. Fantastisch wat ze daar allemaal verkopen om mee te scrappen.
1 opmerking: